marți 19 martie 2019,
REIKI CENTER Oradea

4 moduri prin care iti poti “accelera” evolutia spirituala

4 moduri prin care iti poti “accelera” evolutia spirituala

Pe masura ce inaintam in viata, crestem si evoluam. Fiecare om evolueaza in propriu ritm si propriu mod. Totul depinde de cata , timp si onestitate pune fiecare in dezvoltarea personala.

Unele persoane nu sunt de acord cu faptul ca ti-ai putea “accelera” evolutia, dar adevarul este ca cu cat mergi mai adanc in tine insuti, cu atat vei capata mai multa cunoastere si experienta si cu cat iti acorzi mai mult timp pentru a-ti curata campul energetic, cu atat vei ajunge la nivele mai adanci ale constiintei.

Iata 4 moduri prin care poti evolua ca mai repede:

1. Mediteaza

Petrece cel putin 5-10 minunte pe zi meditand. Aseaza-te si stai cu ochii inchisi fara intentii, dorinte, asteptari sau atasamente. Pune-ti deoparte lista cu lucrurile pe care le ai de facut si stai in liniste. Doar fi. Daca mintea nu vrea sa se linisteasca, concentreaza-ti atentia asupra respiratiei sau a senzatiei aerului pe pielea ta. este cel mai bun mod de a evolua pentru ca scoate la iveala obiceiuri mentale, si convingeri false pe care altfel nu le-ai fi putut observa.

2. Reflecta

Reflecta, si reflecta cu sinceritate. Sunt cu adevarat fericit cu mine? Ma iubesc? Sunt schimbarea de care are lumea nevoie? Cum pot sa fiu mai plin de compasiune, un ascultator mai bun sau un om cu o mai mare integritate? Viata nu va fi asa frumoasa daca nu iti acorzi timp sa te analizezi si sa te imbunatatesti in domeniile in care ai nevoie. Chiar daca este dureros sa te pui singur sub microscop, o viata care nu este analizata este traita degeaba.

3. Calatoreste

Vezi lumea, experimenteaza diferite culturi. Facand asta, vei descoperi ca perspectivele sunt subiective. Tu traiesti dintr-un punct de vedere geografic, cultural si personal. Calatoriile te fac sa devii mai umil. Viata nu este numai despre a face bani si de a plati facturile.

4. Citeste

Cu mii de ani in urma singura cunoastere care exista era disponibila oamenilor sub forma de povesti si istorisiri. Nu exista internet, biblioteci si librarii. In acest moment ai la dispozitie instrumente puternice care iti permit sa inveti si sa descoperi orice. Librariile si bibliotecile sunt pline de carti de stiinta, istorie si spiritualitate. Cu cat mai multa cunoastere vei avea, cu atat ti se va imbogati perspectiva.

Imagineaza-ti cum te-ai simti peste cativa ani daca vei incepe de acum sa iti dublezi cantitatea de , reflectare, calatorie si citit? Cu cat se va imbunatati viata ta daca vei incepe sa incorporezi aceste obiceiuri in stilul tau de viata? Evolutia spirituala este un proces care ne solicita timp, efort si energie. Este despre a te re-crea constant. Si nu o poti face decat folosindu-ti vointa de a initia lucrurile pe care vrei sa le vezi in tine.

Sper ca iti vor fi de folos!

sursa: evolutiasufletului.wordpress.com

Iti place acest Articol? Share it!

Despre Autor

Lasa un comentariu