joi 18 aprilie 2019,
REIKI CENTER Oradea

Acordaje / Initieri

BHRT960x-reiki-center-oradea

Acordajele vindecătoare

A fost pus la punct şi un proces special pentru acordarea vindecătoare. Aceasta foloseşte aceeaşi energie de frecvenţă înaltă folosită în iniţiere, însă numai pentru vindecare. Procesul deschide o uşă spirituală prin care puternica energie Reiki, cu o frecvenţă înaltă, poate să curgă şi prin care principiile călăuzitoare Reiki pot să acţioneze într-un mod mult mai eficace. Deoarece acordajele vindecătoare nu iniţiază persoana în Reiki, ele pot fi folosite pentru oricine şi se dovedesc a fi folositoare înainte de începerea unui tratament Reiki regulat.     

Energy_by_Ariverrr960x-reiki-center-oradea

Nivelurile in initiere

Nivelul I

Este programul pentru obţinerea abilităţii de bază, la nivelul începătorilor.Acum poţi folosi Reiki, dar nivelul tău este acela de începător.Ai nevoie de practică pentru a-ţi îmbunătăţii abilitatea şi calitatea Reiki. Cu cât  practici mai  mult, cu atât vei simţi mai mult, efectele Reiki.

Nivelul II

Curgerea fluxului de energie va fi dublat (creştere în putere).Se va face o conectare la energia Reiki într-o dimensiune Superioară (creştere în nivel). Poţi folosi simboluri şi mantre.Sunt date simboluri şi kotodame(mantre). Vei folosi forme şi sunete ca şi catalizatori, pentru a rezona cu energia din dimensiunea Superioară.Poţi face vindecări dincolo de spaţiu şi timp.Scopul vindecărilor dincolo de spaţiu şi timp.Fundamentul-să trăieşti mai bine, urmărind acum, terminarea procesului de învăţare. Vindecarea la distanţă-extinderea spaţială, pentru practicarea iubirii şi armoniei. Vindecarea trecutului-A scăpa de influenţa energiei negative, în vederea realizării Sinelui. Vindecarea viitorului-Trimiterea iubirii şi a binecuvântării, către cel care ar trebui să fii, în vederea realizării Sinelui. Calitatea energiei Reiki care curge prin tine este îmbunătăţită şi tu ai acum, mai multe posibilităţi ca să foloseşti Reiki, prin faptul că vei învăţa simboluri şi kotodame (mantre). Simbolurile sunt antene pentru contactarea energiei Reiki, iar kotodamele sunt vibraţii secrete pentru conectarea la energia Reiki.

Nivelul III

MAESTRU PRACTICANT,se primeste simbolul de Maestru si se invata tehnici noi,tehnici de curatare energetica si tehnici de protectie energetica.

Nivelul IV

MAESTRU INSTRUCTOR,se mai primesc doua simboluri,impreuna cu tehnici mai avansate,se invata tehnicile initierilor si acordajelor de vindecare.Gradul IV este ultimul si cel mai inalt nivel din Usui/Tibetan REIKI,ceea ce inseamna ca Maestrul instructor are dreptul si capacitatea de a initia noi viitori practicanti si chiar noi Maestrii REIKI.

Bine de stiut! Nu este necesar un antrenament dificil : Poţi folosi Reiki imediat după ce ai primit acordajul.Abilitatea o ai pentru toată viaţa: Dacă nu foloseşti Reiki mai mulţi ani, abilitatea ta de vindecare nu dispare, odată ce calea Reiki este deschisă.Creşterea puterii : Pe măsură ce foloseşti Reiki, abilitatea ta de vindecare se amplifică.Fără gânduri : Reiki este folosit atât cât este necesar. Nici un gând nu trebuie trimis în timpul vindecării.Nu se preia nici o energie negativă :Reiki nu îţi aduce nici un fel de energie negativă.Nu este nevoie să crezi : Puterea Reiki este eficace, indiferent de religia ta, gândurile tale, sau dacă ai încredere în ea sau nu.Eficacitatea asupra altor fiinţe, decât cele umane : Reiki are efect asupra animalelor, plantelor şi obiectelor.Efect dublat, cu alt tratament : Dacă foloseşti Reiki ca adiţional la alt tratament medical / de vindecare, efectul va fi dublat.Vindecarea la distanţă : Folosind simbolurile, vindecarea la distanţă şi în trecut/viitor este posibilă.Purificarea karmei : Traumele, karma şi informaţia ADN pot fi purificate şi îmbunătăţite.Ghid pentru iluminare : Sufletul şi spiritualitatea sunt dezvoltate prin auto-purificare şi meditaţie cu vibraţia Reiki.

Iti place acest Articol? Share it!