joi 18 aprilie 2019,
REIKI CENTER Oradea

Despre acordaje

acordaj-initiere-reikicenter.ro

acordaj-initiere-reikicenter.ro

Despre acordaje de initiere Reiki

După cum oricine poate să regleze (acordeze) un aparat de radio pe o anumită frecvenţă pentru a asculta postul dorit, în mod similar “acordajul REIKI” vă pune în legătură subtil energetică cu Sursa Cosmică de energie binefăcătoare pentru toată durata vieţii.

Acordajul REIKI trebuie să fie acceptat în mod conştient de către candidat (de aceea nu se primesc la curs bolnavi psihici sau copii). Nu cere nici un efort sau pregătire specială. Nu prezintă nici un risc. Nu creează nici o obligaţie celui iniţiat. Nu are implicaţii religioase, REIKI fiind practicat pe tot mapamondul de credincioşi indiferent de religie Chiar dacă REIKI nu este o religie în sine, scopul său este la fel de nobil. Practicantul de Reiki preferă să facă binele decât să vorbească despre facerea de bine, având ştiinţa şi puterea de a-l face. Un adevărat practicant se va apleca cu evlavie asupra învăţăturilor spirituale autentice şi le va corela cu propria sa experienţă parapsihologică, dobândită prin practică.

REIKI-ul este compatibil cu toate formele spirituale (isihasm, yoga, chi kung, meditaţie etc) şi cu toate tehnicile energetice de la acupunctură, masaj, reflexologie pana la bioenergoterapie etc. REIKI poate fi combinat armonios cu tot ceea ce vine spre binele oamenilor.

Metoda de schimb energetic este genial de simplu de aplicat chiar şi de cei fără cunoştinţe medicale sau de bioenergetică, beneficiile fiind evidente şi imediate. Energia vindecătoare Reiki ne soseşte din Univers, practicantul de Reiki focalizând-o prin palme de regula, fără vreun efort de concentrare, asupra fiinţei pe care vrem s-o ajutăm. Energia proaspătă este automat preluată şi direcţionată în zonele bolnave de către propria inteligenţă a biocâmpului în suferinţă. Ca urmare, organismul se echilibrează, aducând după sine înlăturarea sau ameliorarea bolilor, durerilor.

Metoda este foarte uşor de folosit, insa doar dacă primim secretul ei de la un profesor sau Maestru Reiki. Secretul iniţierii este ACORDAJUL REIKI. Fără el nu putem utiliza niciodată această metodă, iar mâinile vor iradia numai o cantitate limitată de bioenergie proprie. Prin acest ACORDAJ corpul nostru este branşat la Sursa Cosmică de energie binefăcătoare, pe care o putem accesa oricând dorim.

Este o operaţiune subtil-energetică efectuată în cadrul unei ceremonii tradiţionale ce durează câteva minute. Nu cere nici un efort sau pregătire specială şi nu prezintă nici un risc sau obligaţie. Toată munca şi responsabilitatea revine iniţiatorului. Spre pildă, pot apare situaţii când, dacă el greşeşte gesturile rituale, simbolurile prescrise, ori dacă atmosfera camerei este tensionată datorită unor animozităţi între cei prezenţi, ACORDAJUL poate eşua ! În primul caz, maestrul îşi va repara greşeala repetându-l. În al doilea, mecanismul este următorul: biocâmpul celui agresat psihic îşi creează spontan o “platoşă” de respingere a efluviilor negative iradiate de persoana antipatică din apropierea sa. Din păcate, această auto-protecţie îi va bloca şi deschiderea naturală spre energiile înalte ale iniţierii Reiki. În cele mai multe cazuri însă totul decurge firesc, fără incidente, toţi având numai de câştigat…

Nu mulţi sunt cei ce pot sesiza fenomenele invizibile produse în cadrul ceremoniei : coborârea coloanei de lumină subtilă purificatoare pe creştetul discipolului, declanşarea anumitor circuite energetice între cap şi mâini, conectarea la misterioasa Sursă Universala de energie vindecătoare. Cine şi cum le provoacă – va rămâne o mare Taină…! Deocamdată.

Unii candidaţi se simt emoţionaţi, le dau lacrimile, primesc răspunsuri la probleme de viaţă ce-i chinuie, îşi simt întreg organismul vibrând sau au senzaţii puternice în creştetul capului, furnicături în palme şi degete, se simt înălţaţi sufleteşte ca într-o biserică. Chiar şi cei mai puţin sensibili au o stare plăcută şi pot să-şi dea seama că, după iniţiere, viaţa lor tinde să se schimbe în bine. Impresiile ACORDAJULUI se prelungesc câteva zile, săptămâni, după care depinde doar de student si perseverenţa sa pentru a păstra şi amplifica nelimitat binefacerile metodei.

Scriind cele de mai sus am vrut să subliniem caracterul spiritual al Reiki-ului. Practicantul de Reiki recunoaşte smerit că el este doar un intermediar între bolnav şi Sursa Vindecării. Nerevendicându-se ca religie, Reiki este o metodă practică de a aduce binele în viaţa noastră de zi cu zi. ACORDAJUL REIKI reprezintă cu adevărat primirea unui har vindecător al psihicului si trupului.

Iti place acest Articol? Share it!