marți 19 martie 2019,
REIKI CENTER Oradea

Campania umanitara “In brate” continua

Campania umanitara “In brate” continua

Din cauza faptului ca strigatele de ajutor nu au fost auzite de nimeni am decis sa pornim o campanie mai agresiva in speranta atragerii atentiei asupra acestei probleme a noastra, a tuturor in fond, pentru ca este vorba de comunitatea unde locuiti, fapt ce va face raspunzatori intr-un fel de imaginea voastra si nu in ultimul rand de voastra.
Scopul in continuare este unul umanitar si nobil in acelasi timp! Asadar, in cazul in care credeti ca puteti ajuta in vreun fel fara sa va daunati prea mult bunastarii si confortului vostru alaturati-va, deveniti sau redeveniti oameni cu “Inimi de soare” !

Pentru cei ce nu cunosc aceasta campanie, scopul ei este ajutarea a 21 suflete nevinovate, pure, lipsite de aparare, lasate de izbeliste si abandonate in Maternitatea Oradea si Spitalul de Oradea. Cei care simt si doresc sa-i sprijine o pot face prin donatii banesti care vor fi utilizate pentru cumpararea de scutece, servetele umede si alte produse strict necesare noilor nascuti sau prin donatii ale produselor mentionate mai sus.
Toata transparenta va fi asigurata si garantata exact ca si in anii trecuti.
Va rugam sa  distribuiti mai departe aceasta postare, anuntati-va toti prietenii, rudele, cunostintele, toti oamenii de bine pe care-i cunoasteti, pentru ca informatia sa ajunga acolo unde trebuie, acolo unde conteaza, acolo unde exista dispozitie si dorinta pentru a face un bine neconditionat!
Informatii si contact la telefon: 0771327716, facebook: pagina “Inimi de soare” sau pe pagina mea: .

Iti place acest Articol? Share it!

Despre Autor

Lasa un comentariu