duminică 18 noiembrie 2018,
REIKI CENTER Oradea

Ce este calatoria astrala?

Ce este calatoria astrala?

Dedublarea astrală (sau călătoria astrală) este un subiect legat de Ezoterism și Paranormal – Este o experință extracorporală obținută fie în starea de veghe, fie prin visare lucidă sau prin  profundă. Conceptul de Dedublare astrală presupune existența unui alt , separat de fizic, capabil să călătorească în planuri nefizice ale existenței. De obicei aceste planuri sunt denumite Eteric, sau Spiritual.

Tema dedublării astrale este controversată, scepticii spun că există slabe dovezi că ceva părăsește cu adevărat corpul și că fenomenul este mai aproape de un lucid  sau halucinatie, ce poate fi indus și prin substanțe chimice.

În favoarea faptului că ceva chiar părăsește corpul vin și relatările persoanelor care în timpul operațiilor chirurgicale sau în urma unor accidente au spus cum se vedeau undeva în exteriorul acțiunii, în afara corpului, putând sa-și vadă propriul corp fizic sau activitatea din jurul corpului fizic, ulterior putând fi verificate afirmațiile subiecților. Aceste experiențe sunt numite experiente extracorporale (în engleză: out-of-body experience).

sursa: wikipedia

Iti place acest Articol? Share it!

Despre Autor

Lasa un comentariu