marți 19 martie 2019,
REIKI CENTER Oradea

Ce este REIKI

bf6b5dc7f2f871774504484b82bf44e5-d39mz9y-960x-reiki-center-oradea

Reiki este energia din dimensiunea Superioară. CARE SUSTINE VIATA SUB TOATE FORMELE EI.

Ştiinţa modernă a ajuns la concluzia că tot ceea ce există în Univers este făcut din vibraţii. Usui Sensei a numit vibraţia din Energia Universală, din dimensiunea Superioară, „Reiki”.

Reiki reprezintă energia conştiinţei, radiată din dimensiunea Superioară şi are caracteristicile vibraţiei iubirii, armoniei şi vindecării. Adevărata sa natură este iubirea pură.

Reiki este energia din cea mai inalta dimensiune,care aduce armonie,gasindu-si ecou in constiinta superioara a omului.

Reiki este un sistem de „terapie prin lumină“ (terapii alternative) eficient, simplu, accesibil indiferent de credință, rasă, apartenență socială. Cum în lume există numeroase școli și foarte buni maeștri de la care se poate primi inițierea/acordajul (absolut obligatorie pentru practicarea Reiki, indiferent de nivelul de „performanță“ către care se tinde), prezența acestui sistem de terapie și cunoaștere în bagajul celui care dorește să-și trateze trupul și sufletul este necesară.

Reiki-ho este modalitatea de utilizare a Energiei Universale.

Tehnici pentru a deveni un canal Reiki, pentru a armoniza şi vindeca totul.

Trebuie să existe o sincronizare cu ritmul cosmic şi să se transmită vibraţia Reiki de iubire,  armonie şi vindecare, aşa cum este ea.

Dacă nivelul conştiinţei tale scade, calitatea vibraţiei tale Reiki scade sau energia REIKI poate fi înlocuită cu ALTE TIPURI DE ENERGIE DE VIBRATIE INFERIOARA.

ENERGIA Reiki este infinită şi practicantul O POATE ACCESA, în funcţie de pregătirea sa SI DE NIVELEUL CONSTIINTEI SALE. Este necesar să înţelegi corect esenţa Reiki (iubire, armonie şi vindecare) şi să-ţi ridici propria spiritualitate.

Reiki se preda si se practica pe urmatoarele principii:

  • Evitarea misterului, dogmatismului şi prejudecăţilor. Aplicarea tehnicilor ale căror efecte sunt în mod obişnuit, verificate/simţite SI IN GENERAL FOARTE SIMPLE
  • Respectarea conceptelor de bază Reiki ale lui Usui Sensei, aplicarea tehnicilor eficace, care se potrivesc îndeplinirii conceptelor/scopurilor.
  • Tehnicile sunt simplificate, standardizate şi sunt structurate pentru a fi folosite cu uşurinţă în viaţa de zi cu zi.

Iti place acest Articol? Share it!