joi 18 aprilie 2019,
REIKI CENTER Oradea

Video

Reikicenter – Oradea, reportaj cu la Digi 24

Un scurt reportaj realizat de postul de televiziune Digi 24 Oradea pentru promovarea Reiki.

Multumesc postului Digi 24 pentru bunavointa si deschiderea spre promovarea terapiilor alternative, si nu in ultimul rand realizatorului Digi 24, Bogdan Bacila.

 

 

Reikicenter – Oradea, un nou reportaj cu Gheorghe Dunca la Digi 24 (2014)

 

Le sunt recunoscator echipei de realizatori de la Digi 24 Oradea din nou pentru interesul continuu aratat pentru subiecte de genul: terapii alternative, stil de viata, timp liber, sport, multumindu-le din nou pe aceasta cale. Desi probabil din cauza zelului sau a unei neatentii la montaj au incurcat intr-u catva Terapia Raspunsului Spiritual (T.R.S.)  cu Reiki atunci cand au spus in timpul materialului ca m-am vindecat de boala de care am suferit prin Reiki, fapt pentru care am fost rezervat in a promova reprtajul, insa stiu ca a fost doar o greseala nevinovata fapt pentru care am revenit asupra deciziei. Asa cum am afirmat deseori, ca de altfel si in timpul reportajului, o repet din nou si de data aceasta ca m-am vindecat cu ajutorul T.R.S. (sistem pe care il practic si eu fiind consultant oficial) impreuna cu  Terapia Florala Bach. Reiki ramane in continuare obiectul principal al activitatii mele ca terapeut, promovantu-l pentru potentialul si eficienta sa atat prin site-ul acesta ca un pentru gama sa nelimitata de a vindeca probleme fizice, psihice sau spirituale cat si prin cursantii mei, oameni care si-au decoprit partea lor spirituala si o parte din divinitate odata cu primul acordaj pe care l-au primit prin mine.

Reikicenter Oradea – un nou reportaj cu Dunca Gheorghe, de data aceasta la Observatorul special al Antenei 1

Vreau sa le adresez multumiri staff-ului Anetenei 1 Oradea si postului central al Antenei 1, in special realizatorului Sebi Bei pentru realizarea acestui , de asemenea si celor care au participat la filmari ( reprezentantilor agentiei MModels Romania), pentru suport si promovarea nu numai a mea personala dar si a spiritualitatii si terapiilor alternative precum  si !

 

Iti place acest Articol? Share it!