joi 18 aprilie 2019,
REIKI CENTER Oradea

ThetaHealing

 thetahealing-reikicenter.ro
Ce înseamnă cuvântul ?
 
ThetaHealing descrie una dintre cele mai frumoase tehnici spirituale care au existat vreodată pe Pământ și denumirea provine de la litera din alfabetele egiptean și grecesc -theta- care înseamnă, printre alte semnificații -suflet.
Folosim denumirea ThetaHealing pentru undele cerebrale Theta cu care lucrează această tehnică.
Starea Theta este o stare de transă folosită și de hipnotizatori. În această stare, undele cerebrale sunt încetinite la o frecvență de 4-7 cicli pe secundă și deschid ușa lumii secrete a subconștientului.
Rezultate uimitoare cu starea cerebrală theta:
În timpul iernilor geroase, preoții tibetani își pun prosoape ude pe umeri, iar în câteva secunde, acestea sunt uscate.
În trecut, vindecătorii Kahuna din Hawaii intrau în starea cerebrală Theta și puteau să calce pe lavă fierbinte.
Bolile fizice se vindecă instantaneu.
Tehnica ThetaHealing® a apărut după ce Vianna Stibal, fondatoarea ei, a fost diagnosticată în 1995 cu cancer limfatic care i-a afectat celulele osoase din piciorul drept. Ea s-a vindecat complet și definitiv cu această metodă și a decis să o împărtășească tuturor celor care ar fi putut avea nevoie de o asemenea modalitate de vindecare.
În ThetaHealing® lucrăm cu mintea conștientă și cu subconștientul, folosind cuvinte pe care subconștientul le înțelege. Creierul nostru trimite prin aer unde, asemenea telefoanelor mobile și aceste gânduri le vom trăi ca experiențe de viață; fie pozitive, fie negative.
Și ceilalți ne pot programa pozitiv sau negativ, în funcție de nivelul lor de conștiință, însă noi vom ști, cu această metodă, ce să facem pentru a ne proteja.
Ați observat că atunci când îi spunem cuiva: “Nu te simți bine? Ești bolnav?”, dacă acea persoană acceptă asemenea gânduri, se poate simți rău, speriată sau obosită?
Vom învăța cum să reprogramăm subconștientul și cum să lucrăm cu undele cerebrale Theta ale iluminării.
Cu ThetaHealing, putem explora toate posibilitățile unei conștiințe elevate și putem crea tot ceea ce ne dorim în viață și este benefic.
Cursul ThetaHealing ® ADN2 Bază, se adresează începătorilor și este un training intensiv de trei zile, în care cursanții învață practic cum să acceseze și să lucreze cu starea cerebrală theta.
De asemenea, ei învață cum să șteargă și să înlocuiască programe de la nivelul subconștientului și nu numai.
Fiecare cursant, după terminarea pregătirii, pleacă acasă, având câteva modificări de personalitate și schimbări la nivelul minții subconștiente, evident observate de membrii de familie și de către anturaj.
Nu există lucruri pe care să nu le putem face cu o stare cerebrală Theta pură, care a mai fost denumită și Starea Lui Dumnezeu sau frecvența subconștientului.
Putem folosi tehnica în lucrul cu noi înșine sau pentru a-i ajuta pe cei dragi, sau putem deveni terapeuți ThetaHealing și să avem clienți.
Beneficiile sunt nelimitate:
-putem vindeca boli fizice incurabile,
– vindecare psihică -depresii, traume emoționale, dependențe, decepții, trădare, despărțiri, remușcări, vinovăție, regrete, etc.,
-vom ști cum să îi stopăm pe ceilalți să ne facă rău,
-abundență materială,
-prin practică constantă se poate ajunge la iluminare,
– invățăm cum să manifestăm ceea ce avem nevoie în planul material,
-puteți crea ce vă doriți în viață și puteți schimba realitatea,
-este de asemenea, o metodă minunată, prin intermediul căreia mii de oameni și-au regăsit misiunea în viață, sufletele pereche și inspirația în carieră,
-prin studiu și practică vă veți activa capacități intuitive deosebite.
Este o tehnică rapidă, care înlocuiește ani întregi de psihoterapie, rezolvând ușor și eficient problemele.
Nicoleta I. Popliceanu

Iti place acest Articol? Share it!