marți 19 martie 2019,
REIKI CENTER Oradea

Carti de citit

Puterea-prezentului.reikicenter.ro

Care este ideea pe care o vehiculează Tolle şi o tot răsuceşte pe toate părţile de la coperta I până la coperta IV? Una şi bună: că tot ce suntem, tot ce avem, este aici şi acum. Că ştim asta, dar în secunda doi facem ceva (şi mintea are  marele talent de a găsi repede gânduri şi ocupaţii) şi sărim din clipa de Acum în ceva ce pare mai important. Când de fapt singura clipă pe care avem cu să o ştim este cea de Acum, mâine înseamnă un Acum proiectat în viitor, ieri este un Acum care a trecut. Şi că orice moment în care nu suntem în Acum, în care retrăim trecuturi, regrete, sau proiectăm, fantasmăm, de fapt ne locuim pe noi cu ceva ce nu există în mod real. Ne punem pe hold, ca să gândim ceva, în loc să trăim cu fiecare fibră. Autorul dă câteva exemple de reacţii pe care le avem înainte să gândim, reacţii ale conştiinţei nostre, care reuşeste să ajungă la soluţiile corecte şi la o bună apreciere a realităţii trecând peste raţionalizarea excesivă. Nu este o invitaţie la ascultarea pură a instinctelor şi ignorarea raţiunii, este doar o conştientizare a faptului că predăm prea mult din fiinţa noastră în mâinile raţiunii care nu o dată, din zel excesiv  şi tendinţe clişeizate, a dat greş.

sursa: cronicaromana.ro

puterea-prezentului-reikicenter.ro

„Mulţi dintre cititorii care mi-au scris şi-au exprimat dorinţa ca aspectele practice ale învăţăturilor cuprinse în Puterea prezentului să le fie prezentate într-un format mai accesibil, pentru a le putea folosi în viaţa lor de zi cu zi. Această cerere a constituit imboldul pentru a scrie cartea de faţă.“Eckhart Tolle

„Ţin Puterea prezentului pe noptieră. Este una dintre cele mai de preţ cărţi pe care le-am citit.“Oprah Winfrey

„Fiecare propoziţie este plină de înţelepciune şi adevăr, iar în urma lecturii vom descoperi seninătatea, liniştea profundă şi prezenţa sacrului în viaţa noastră.“Deepak Chopra”

sursa: libris.ro

 reincarnarea-carte-reikicenter.ro

Din India si Grecia antica pana in Europa epocii moderne, notiunea de „reincarnare“ sau „renastere“  apare ca laitmotiv atat in textele sacre, cat si in cele profane. Fie ca este vorba despre karma sau despre teoria reminiscentei, problema migratiei sufletului dintr-un corp in altul a dominat istoria gandirii, de-a lungul mileniilor – de la Upanisade si dialogurile platonice pana la Teilhard de Chardin si psihologia moderna.
Sylvie Simon retraseaza in aceasta lucrare de sinteza istoria conceptului de reincarnare din Antichitate pana in zilele noastre, dintr-o perspectiva pluridisciplinara, pornind de la descrieri, marturii si relatari prezente in literatura si filosofie, sau in corespondenta si jurnalele unor personalitati ce au abordat tema reincarnarii.
Sufletul, care nu moare niciodata, trece dintr-un corp in altul pentru a trage invataminte din vietile sale anterioare. Reincarnarea confirma faptul ca viata este mult mai mult decat acest scurt interval de timp intre nastere si moarte, mai mult decat un simplu joc la ruleta ruseasca, ce anihileaza orice drept la egalitatea de sanse.
Principalul merit al cartii este acela ca demonstreaza faptul ca teoria reincarnarii se armonizeaza perfect cu datele fizicii cuantice si cu principiul cauzalitatii – potrivit caruia „tot ceea ce exista trebuie sa aiba o cauza“ – ceea ce permite stabilirea unei paralele intre karma orientalilor si feedbackul sau retroactiunea din fizica moderna.

sursa: elefant.ro

reiki-energia-universuluii-carte-reikicenter.roReiki Energia Universului este a doua carte a lui Hiroshi Doi sensei publicata in Romania.
Actualmente aceasta carte este tradusa in afara Japoniei numai in Romania. Energia si spiritualitatea Reiki prezentata isi gaseste rezonanta, in primul rand in constiinta practicantilor romani. Autorul cartii este somitate in domeniul Reiki nu doar in tara nasterii acestei metode – Japonia ci si in plan international. Informatiile oferite de catre Hiroshi Doi ofera indrumare corespunzatoare, atragand atentia si facand corecturile necesare pentru cei care intampina dificultati in parcurgerea metodei Reiki.
Sunt tratate urmatoarele subiecte:
Esenta Metodei Reiki
Doctrina si Metoda Usui Reiki Ryoho
Cum folosim energia Reiki
Despre Reiki Modern (Gendai Reiki ho)
Curente Reiki in Japonia
Perspectivele metodei Reiki in Japonia
Despre Reiki Occidental si traditional
Tehnici pentru cresterea nivelului spiritual
… si printre toate acestea sunt prezentate frumoase versete ale Marelui Imparat.

sursa: facebook/reikiromania

miracolul-apei-carte-reikicenter.roCuvintele sunt incarcate de semnificatii si sentimente puternice. Lingvisti, psihologi si filosofi au aratat rolul extraordinar al cuvintelor in viata noastra… Dar un om de stiinta japonez, Masaru Emoto, a fost cel care ne-a aratat in mod concret incarcatura spirituala pe care o poarta cu sine cuvintele.
Masaru Emoto a fotografiat cristale de apa pe care le-a etichetat cu diverse cuvinte negative sau pozitive. Cum noi “suntem 70% apa”, descoperirea lui Masaru Emoto ne ofera o cu totul si cu totul alta perspectiva asupra vietii. Aceea ca ne aflam in deplina capacitate de a ne transforma vietile doar gandind pozitiv si folosind cele mai frumoase cuvinte pentru a ne adresa noua insine si celor din jur
Dr. Masaru Emoto si-a facut cunoscute ideile prin intermediul cartilor sale, dintre care cea mai cunoscuta este “Mesajele ascunse din apa”, si a conferintelor internationale. La noi in tara, editura Adevar Divin a publicat cartea lui Masaru Emoto, “Miracolul apei”.
In diverse forme, apa se afla peste tot in jurul nostru, iar Emoto o considera de esenta Divina. Dr. Masaru Emoto a pornit de la ideea ca apa este un miracol, ca acesta este mediul unde pe Pamant a aparut Viata si ca, in consecinta, apa rezoneaza in moduri magice cu fiintele noastre, iar “daca vrem schimbari pozitive in noi insine, trebuie sa schimbam calitatea apei din trupurile noastre” (Miracolul Apei – Masaru Emoto, pg. 71)
Prin experimentul sau cu cristalele de apa etichetate cu diverse cuvinte, Masaru Emoto sugereaza ca toate gandurile si emotiile noastre rezoneaza in mod pozitiv sau negativ, creand cristale de apa specifice, care stocheaza mesaje ascunse dar cu un impact incredibil asupra starii noastre de sanatate fizica si psihica, dar si la nivelul constiintei umane universale.
sursa: fluturele-negru.blogspot.gr

adevarata-putere-a-apei-carte-reikicenter.roDragă cititorule,
Mă simt onorat că ați ales Adevărata putere a apei. Într-o lume fără greșeli, nu este nicio coincidență că dumneavoastră și cu mine pornim în această călătorie. Cuvintele și imaginile pe care le veți vedea vă vor deschide o lume nouă plină de posibilități – așa cum cercetarea întreprinsă a făcut pentru mine.

În cartea de față veți învăța despre proprietățile unice ale apei și abilitatea acesteia de a vă îmbunătăți sănătatea și viața. Veți vedea efectul pe care fiecare dintre noi îl are asupra apei – nu numai apa pe care o bem, ci și apa care reprezintă 70% din corpul nostru și, cel mai important, ce se întâmplă cu apa pe măsură ce noi interacționăm unul cu altul.

Într-o manieră splendidă, cristalele de apă din această carte vă prezintă manifestarea naturii și viața însăși. Această carte vă oferă ocazia de a avea un gând pozitiv despre apă și totodată de a cugeta la ceea ce înseamnă să trăiți sănătoși și fericiți. Cu cât știți mai multe despre apă, cu atât mai clar vă veți putea vedea pe dumneavoastră înșivă. Pe măsură ce vă veți lămuri din ce în ce mai mult, veți putea observa societatea, națiunea, lumea, pământul, universul și, în cele din urmă, ființa divină. Asta deoarece „Apa este începutul tuturor lucrurilor”, așa cum a spus filozoful grecThales.

Apa pe care o beți are capacitatea de a vă îmbunătăți sănătatea și viața. Nu este nicio îndoială că atunci când avem o atitudine mentală pozitivă, starea noastră generală se îmbunătățește adesea. Toate acestea se întâmpla datorită conștiinței dumneavoastră care are capacitatea de a schimba apa. Atunci când multumiți apei, calitatea ei se îmbunătățește.

Am învățat de la apă că cel mai greu lucru în viață este să fii ignorat și să nu ți se dea atenție. Apa m-a făcut să constientizez că grijile sunt deseori cauza bolilor. Sufletul, înțelegerea profundă și compasiunea doctorului sunt cele care vindecă pacienții. Atunci când pacienții își vor putea elimina emoțiile negative, ei vor putea să-și dezvolte propriile capacități de autovindecare.

Atunci când întâlnim lucruri minunate, haideți să ne simțim unși pe suflet; deci, haideți să rezonăm cu vibrații proaspete și să rostim cât mai des Marea Declarație: „Puterea infinită a universului se întărește; lumea a devenit cu adevărat măreață și liniștită.”

„Trebuie să manifestăm respect față de apă, să simțim iubire și recunoștință și să primim vibrațiile cu o atitudine pozitivă. Atunci, apa se schimbă, dumneavoastră vă schimbați și eu mă schimb. Deoarece atât dumneavoastră, cât și eu, suntem formați din apă.”
Masaru Emoto

sursa: librariespirituala.ro

corpul-astral-carte-reikicenter.ro“A studia universul inseamna a ii studia in acelasi timp si pe Dumnezeu si pe om, fiinca universul este expresia Gandirii Divine si universul se reflecta in om”

Annie Besant:Aceasta carte face parte dintr-un ciclu de lucrari ale lui A.E.Powell consacrat corpurilor subtile ale fiintei umane: corpul eteric, astra, mental si cauzal.

Pentru o persoana preocupata de spiritualitate acesta lucrare ii va aduce informatii pretioase legate de corpul astral, dar si de lumea astrala in general. Corpul astral,
corp al senzatiilor, pasiunilor, dorintelor si emotiilor, este un corp subtil pe care desi toti oameni il poseda si utilizeaza, dar foarte putini sunt
constienti de existenta acestuia si si mai putini pot sa il controleze deplin.
Viata unei fiinte evoluate spiritual nu mai este formata dintr-o serie  de zile urmate de nopti de uitare, ci devine o viata activa, interesanta si utila,
in care constiinta nu mai sufera nici o intrerupere, el traind perfect constient atat in plan fizic, cat si in planul astral.

sursa: librariaonline.ro

 

 

corpul-eteric-carte-reikicenter.roAceasta carte face parte dintr-un ciclu de patru lucrari, dedicate corpurilor subtile ale fiintei umane: corpul eteric, corpul astral, corpul mental si corpul cauzal.
Corpul eteric este primul corp subtil al fiintei umane, fiind corpul subtil cel mai apropiat ca frecventa fata de corpul fizic si corpul de care toate fiintele umane devin constiente la un moment dat, atunci cand simt ca dincolo de corpul fizic prezinta si un corp energetic.
Acest corp subtil mai este numit si Corp Eteric sau Dublul Eteric.
Cu totii spunem ca astazi parca nu am energie, sau ca la un moment dat ne-am simtit ca explodam de energie, sau ca intr-o stare de emotie puternica am simtit furnicaturi pe coloana vertebrala, sau ca atunci cand suntem indragostiti simtim ca ne explodeaza pieptul datorita unui preaplin energetic sau ca am simtit ca o sperietura a fost ca un pumn energetic la nivelul stomacului, etc.
Vom vedea ca Dublul Eteric, cu toate ca este necesar vietii corpului fizic, nu este propriu zis un vehicul independent; ca primind si distribuind forta vitala emanata din soare, el este strans legat de sanatatea fizica; ca el poseda Centrii de Forta numiti Chakre, fiecare dintre acestea indeplinind o functie distincta; ca amintirea vietii traite in vis depinde mai ales de materia eterica; ca el joaca un rol insemnat in alcatuirea vehiculului destinat sufletului pe cale de a se reincarna.

librariaonline.ro

 

corpul-mental-carte-reikicenter.roDin punctul de vedere al ştiinţei ezoterice, mintea umană este deja un teritoriu bine cunoscut. Misterele minţii, descoperite prin experienţă directă, de către marii maeştrii ai spiritualităţii universale, sunt de mult revelate tuturor celor care au “urechi de auzit” şi care aspiră la dobândirea Adevărului.

Această carte urmăreşte să prezinte unele dintre cele mai importante adevăruri spirituae, care stau la baza structurării şi funcţionării corpului mental al fiinţei umane. Din ce este formată mintea? Ce sunt gândurile şi din ce “materie” sunt ele formate? Ce se întâmplă, după moartea corpului fizic, cu mintea noastră? Ce este “cerul” şi ce este “infernul”? La toate aceste întrebări şi încă la multe altele veţi găsi răspunsuri în această lucrare plină de înţelepciune.

sursa: libris.ro

 

 

 

 

 

corpul_cauzal-carte-reikicenter.roAceasta carte este a patra si ultima carte din seria de compilatii care se ocupa cu corpul omului. Pe parcursul seriilor a fost adoptat acelasi plan. ”Corpul cazual”va permite tuturor celor interesaţi de studiul ştiinţelor ezoterice să dobânditi o mai bună înţelegere a minunatei panorame a evoluţiei sufletului uman, ajutându-va să va dati seama, dintr-o perspectivă corectă, de rolul pe care fiecare dintre corpurile subtile ale omului – corpul eteric, astral, mental şi cauzal – îl are.

Autorul, Arthur Powell, ofera idei fascinante despre lume si stilul de viata al secolului 21. Aceasta carte este foarte interesanta, care te antreneaza in poveste si este menita oricui doreste sa o citeasca, nu doar fanilor acestui gen de literatura. Daca incepi sa citesti ”Corpul cauzal” vei descoperi noi perspective asupra a ceea ce esti si vei putea sa iti formezi o opinie proprie cu privire la corpul cauzal.

Aceasta carte face parte dintr-o serie de carti ce isi propun sa studieze corpurile subtile ale unei fiinte umane corpul eteric, astral, mental şi cauzal. Toate aceste vehicule ale corpului uman au fost studiate si prezentate progresiv in carte.

Titlul cartii, corpul cauzual, este initial provenit din Karana-Sarira si este un concept yogic care a fost adoptat si modificat de catre Teozofie, si de la aceasta si-a croit drum in miscarea generala New Age si a ezoterismului occidental contemporan. In general, corpul cauzal se refera la corpul subtil care invaluie sufletul adevarat.

sursa: dezvoltarium.ro

Arthur Powell spera ca aceasta carte va face un pic mai usoara calea celor care doresc sa obtina o intelegere cuprinzatoare a ceea ce poate fi numit “aspectele tehnice ale teozofiei moderne”.

I-Ching__Cartea-schimbarilor-reikicenter.ro

I CHING este una dintre cele mai vechi si mai profunde scripturi ale lumii. Ea este venerata de mai bine de trei milenii ca un izvor de intelepciune divina, dar si ca arta divinatorie de-a dreptul infailibila pentru cei care sunt initiati in misterele sale.
In prefata acestei editii, cititorii vor gasi informatiile necesare pentru intelegerea corecta a artelor divinatorii, precum si o descriere precisa a modului in care Cartea Schimbarilor poate fi utilizata in practica divinatiei.

librariaonline.ro

 

 

 

 

 

 

 

reconectarea_carte-reikicenter.roOare de ce doctori şi cercetători faimoşi în domeniul medical din toată lumea sunt interesaţi de vindecările extraordinare pe care le relatează pacienţii dr. Eric Pearl? Ce înseamnă când aceşti pacienţi relatează dispariţia bruscă a unor afecţiuni cum ar fi cancerul, boli generate de SIDA şi pareza spastică? Şi ce înseamnă atunci când oamenii care interacţionează cu Dr. Pearl relatează apariţia bruscă a unei capacităţi de a accesa această energie vindecătoare – nu doar pentru ei, dar şi pentru alţii? Ce este acest fenomen?
Ei bine, poate că va fi nevoie să reanalizaţi tot ce aţi citit, până acum, despre vindecarea convenţională. „Noile” frecvenţe de vindecare pe care le descrie Dr. Pearl transcend în totalitate „tehnica” şi vă duc la niveluri aflate dincolo de ceea ce era accesibil, până acum, tuturor şi oriunde. Cartea vă conduce de-a lungul călătoriei lui Eric Pearl – de la descoperirea capacităţii de a facilita vindecări, până la binemeritata sa reputaţie ca instrument prin care acest proces este prezentat lumii. Dar mai important decât orice este faptul că Reconectarea dezvăluie metode pe care le puteţi folosi personal, pentru a lucra cu aceste noi energii vindecătoare şi a le stăpâni.

sursa: editura-foryou.ro

 

matricea-energetica-carte-reikicenter.roÎn lucrarea Matricea Energetică, dr. Richard Bartlett se inspiră din extrem de popularele sale seminare și ne învață cum ne putem folosi la rândul nostru de descoperirea sa. El ne descrie astfel un proces care îmbină știința energiei subtile cu imaginația noastră, generând rezultate cât se poate de concrete și ușor de măsurat. Prin folosirea forțelor cunoscute de fizica modernă, orice om poate căpăta acces la starea de sănătate pe care a simțit-o într-un moment anterior, călătorind astfel în timp, reactivând această stare în prezent și obținând astfel rezultate uimitoare. Dr. Bartlett susține cu argumente clare că această practică nu necesită niciun antrenament special, generând în schimb o transformare instantanee. Ea le stă la dispoziție tuturor celor care doresc să o învețe.

Descrie un proces de transformare ușor de practicat și cu rezultate garantate, care insistă asupra principiilor fundamentale ale fizicii cuantice. Această carte capabilă să schimbe paradigma actual acceptată îi învață pe cititori cum să capete acces la puterea lor creatoare, prin care își vor putea schimba și vindeca viața. Dr. Richard Bartlett a descoperit că ceea ce credea cândva despre corpul uman nu reprezenta decât vârful aisbergului. Văzând schimbările uimitoare care se petreceau sub ochii săi și informându-se în legătură cu transformările invizibile care se pot produce la nivel cuantic, el a înțeles că trebuie să transmită mai departe această nouă cunoaștere.

sursa: librariespirituala.ro

matricea-divina_carte-reikicenter.ro Prin douazeci de chei ale creatiei constiente, ni se arata cum sa transpunem miracolele din imaginatia noastra, in ceea ce este real in vietile noastre. Prin explicatii stiintifice usor de inteles si povesti bazate pe fapte reale, Gregg ne arata ca suntem limitati doar de credintele noastre – si ca ceea ce am crezut odata, este pe cale sa se schimbe!

Oare miracolele pe care le vedem in lumea cuantica ne arata, de fapt, posibilitatile noastre cele mai marete, mai degraba decat limitarile de natura stiintifica? Oare vindecarea spontana a unei boli, conectarea instantanee cu toata lumea si cu tot ce exista si chiar si calatoria in timp sa reprezinte adevarata noastra mostenire in acest univers? Exista un loc unde incep toate lucrurile, locul de energie pura care „este“, pur si simplu. In acest incubator cuantic al realitatii, totul este posibil. In 1944, Max Planck, parintele teoriei cuantice, a socat lumea, spunand ca aceasta „matrice“ este locul in care isi au inceputul ADN‑ul vietii, nasterea stelelor si tot ce se afla intre acestea. Descoperirile recente ne aduc dovezi dramatice ca matricea lui Planck – Matricea Divina – este adevarata. Aceasta veriga ce lipseste din cunoasterea noastra este cea care ofera recipientul ce contine universul, puntea dintre imaginatia si realitatea noastra si oglinda – in lumea noastra – a ceea ce cream in contextul credintelor noastre. Pentru a dezlantui puterea acestei matrice in vietile noastre, trebuie sa intelegem cum functioneaza ea si sa vorbim limba pe care ea o recunoaste. Timp de peste douazeci de ani, Gregg Braden, fost proiectant de sisteme de calculatoare in industria aerospatiala, a cautat sa inteleaga cum sa faca tocmai acest lucru. De la manastirile indepartate ale Egiptului, cele din Peru si Tibet, si pana la textele uitate, care au fost editate de biserica crestina timpurie, secretul Matricei Divine ne‑a fost lasat in limbajul codificat al celor mai de pret traditii ale noastre, iar astazi, el este validat de descoperirile stiintei.

sursa: editura-foryou.ro

cartea-lui-enoh-reikicenter.ro“Cartea lui Enoh”, scrisă probabil în sec. II sau I î.H. şi descoperită în Etiopia în 1773, este una dintre cele mai vechi mărturii mistice existente şi cel mai important text al corpusului pseudoepigrafic biblic. Pomenită în Zohar şi în Epistola Sf. Iuda, cartea aceasta a exercitat o puternică influenţă asupra gânditorilor evrei şi creştini, inclusiv asupra autorilor Noului Testament. Câteva teme familiare precum: introducerea răului în lume de către “îngerii căzuţi”, epoca mesianică, Noul Ierusalim, Învierea şi Judecata de Apoi sunt numai câteva dintre ele. Bogăţia de detalii şi simbolismul folosit de patriarhul Enoh în descrierea viziunilor sale legate de îngeri şi demoni, de cerurile şi iadurile din lumea de dincolo sunt egalate doar de Revelaţia Sf. Ioan. în ciuda caracterului său fragmentar, “Cartea lui Enoh” poate fi considerată expresia clară a trăirii şi cunoaşterii mistice din timpul Vechiului Testament cu consecinţe de* netăgăduit şi în vremea celui Nou.

sursa: umbluliber.com

 

 

 

 

ramtha-carte-reikicenter.roModul revoluţionar al lui Ramtha de a înţelege ţesătura realităţii şi modul în care aceasta este interconectată la nivel subtil cu mintea şi cu puterea noastră de observare, ne oferă un mod nou şi incitant de a explora misterul a ceea ce suntem cu adevărat. Viaţa istorică a lui Ramtha, de cuceritor legendar într-o lume demult uitată, i-a dat toate uneltele de care a avut nevoie, ca să îşi dobândească propria iluminare şi să se cucerească pe sine, ajungând la nemurire.
În sfârşit, cunoaşterea păzită cu atenţie a şcolilor de Înţelepciune Străveche şi a marilor maeştri ai vremurilor este scoasă la lumină, ca să o vada toţi, să înveţe şi să devină ei înşişi maeştri.
Cartea aceasta vă va purta într-o călătorie de descoperire de sine, pe urma paşilor lui Ramtha şi a reflecţiilor lui asupra călătoriei vieţii lui. Principalele teme pe care le discută Ramtha în această carte sunt:
– Calea unui maestru către iluminare;
– Conştiinţa şi energia, ca ţesătură a realităţii;
– Observatorul din fizica cuantică;
– Spectrul electromagnetic şi conştiinţa;
– Impactul minţii asupra vieţii şi corpului nostru;
– Sinele ascuns şi personalitatea;
– Manipularea genetică şi evoluţia;
– Câmpul auric care înconjoară corpul, ca straturi de frecvenţă;
– Energia kundalini şi transmutarea;
– Cele şapte sigilii şi centrii de conştiinţă din corp;
– Funcţia creierului în crearea realităţii.

sursa: umbluliber.com

copiii-matricei-carte-reikicenter.roNe-am născut într-o lume controlată de forţe nevăzute care au invadat şi care manipulează omenirea de mii de ani. Nu, acesta nu este un scenariu de la Hollywood, este chiar ceea ce trăim în prezent.
Dacă privim în jur, am putea crede că ceea ce vedem este “real”. Dar, de fapt, trăim în iluzie, o iluzie proiectată să ne menţină într-o închisoare mentală, emoţională şi spirituală.

David Icke demască aceste forţe şi modul m care ele operează, şi dezvăluie gigantica reţea de manipulare globală, orchestrată de fiinţe de dincolo de tărâmul fizic. El demască liniile genealogice ascunse prin intermediul cărora entităţi din alte dimensiuni acţionează în secret printre noi. Icke ne arată cum liniile genealogice regale şi ale celor care ne conduc astăzi în plan politic şi economic sunt aceleaşi cu ale cotor care au fost regi şi regine în timpurile străvechi.

David Icke continuă revelaţiile începute în mult apreciatele cărţi “Secretul suprem” şi “Adevărul vă va elibera” şi ridică vălul care a menţinut umanitatea atât de mult timp într-o ignoranţă indusă.

Adevărul nu este undeva în exterior, în mare parte el este chiar aici.

sursa: umbluliber.com

 

cristofor-magul-din-carpati-catre-reikicenter.roMagul din Carpati este un roman initiatic, sau o marturie, nu stiu inca, ce descrie viata unui francez de succes, care a aflat de la doctorul sau ca sufera de SIDA. Si-a cladit propriul univers fara ajutor divin, din cate isi da el seama, si nu da doi bani pe existenta sau inexistenta lui Dumnezeu, ba chiar este furios pe acesta, in caz ca el exista, pentru faptul ca ii curma viata tocmai atunci cand este in culmea realizarilor sale. Desi este plin de bani si multi depind de el, iubeste doua femei: Julie, cea de care s-a despartit in urma cu cativa ani si Danaide, un superb tablou ce infatiseaza perfectiunea feminina, fara a-i releva chipul. Perfectiunea nu are identitate, nu? Ea doar exista.

Disperat de cruntul diagnostic, alege sa o sune pe Julie dupa atata amar de vreme simtind ca doar ea il poate consola. Solutia adusa de ea il trimite in Romania, unde un domn, pe numele sau Cristofor, il poate vindeca. Ajuns aici, este dus de acesta intr-un castel din Carpati, unde incepe o serie de tratamente cu ceaiuri, meditatii, exercitii fizice mai ciudate etc. Ma opresc aici cu descrierea actiunii. Descoperiti singuri detaliile.

Ideea este ca Paul, personajul nostru, trece prin toate stadiile evolutive, de la persoana care se bazeaza strict pe material si ateism, pana la cea desavarsita de la finalul cartii. Are revelatii, pareri de rau, mustrari de constiinta si multumire de sine. Simte ura, razvratire si apoi iubire nemarginita.

sursa: umbluliber.com

cele cinci rani care nu ne lasa sa fim noi insine

Aveţi impresia că vă învârtiţi într-un cerc în parcursul vostru personal? Vi se întâmplă să repetaţi o situaţie dificilă pe care credeaţi că aţi încheiat-o deja? Poate nu aţi ştiut unde să căutaţi răspunsurile.
Această carte a doamnei Lise Bourbeau, la fel de concretă ca şi cele dinainte, demostrează faptul că toate dificulăţile de ordin fizic, emoţional sau mental îşi au originea în cinci răni importante: respingerea, abandonul, umilirea, trădarea şi nedreptatea. Datorită unei descrieri foarte amănunţite a acetsor răni şi a măştilor pe care le-aţi creat pentru a nu le vedea, simţi şi mai ales pentru a nu le recunoaşte, veţi reuşi să identificaţi cauzele reale ale unei anumite probleme din viaţa voastră.
Aceste măşti vă vor clarifica de asemenea aspectele legate de îngrăşarea sau slăbirea exagerată a unor persoane.
Această carte vă va permite să întreprindeţi demersul de vindecare corect, cel care vă conduce spre rezultatul căutat: acela de a fi voi înşivă. În acelaşi timp veţi descoperi forţele puternice înnăscute în fiecare dintre noi, care contribuie la împlinirea vieţii fiecăruia.
Lise Bourbeau vă propune, ca întotdeauna, în ultima parte a cărţii, o soluţie practică pentru a reuşi să transformaţi problemele cotidiene într-un punct de plecare pentru a vă dezvolta şi pentru a redeveni conştienţi de faptul că sunteţi un DUMNEZEU creator.

Medicina_cu_susul_in_jos_Giorgio_Mambretti_Jean_Seraphin-reikicenter.roAplaudat de către bolnavi, detestat de Ordinul Medicilor, Doctorul Hamer colecţionează diplome de onoare universitare din partea Facultăţilor de Medicină în unele ţări şi procese în altele.
Oncolog şi cercetător, numele său este suficient pentru a naşte strigăte de protest în lumea medicală… însă numărul vindecărilor sale în patologia degenerativă este atât de impresionant încât ar putea clătina edificiul Medicinei oficiale

În cele din urmă, sistemul Doctorului Hamer nu provoacă atâtea reacţii oficiale din cauza faptului că lezează interesele holdingurilor farmaceutice?Cum se poate ca o boală atât de gravă cum este cancerul să fie o tentativă de „refacere” (deci, de vindecare) aplicată de către creier vizavi de un şoc emoţional, de o traumă subită trăită de noi? Nu este incredibil faptul că este suficientă identificarea acestui şoc emoţional şi „rezolvarea” lui pentru ca creierul să stopeze, la rândul său, fabricarea de celule canceroase?Cum putem identifica rapid acest şoc emoţional?Autorii au studiat ani la rând metoda lui Hamer, explicând-o în această carte excelentă, singura de acest gen din România, care are meritul de a fi comprehensibilă pentru toţi, fiind completată cu desene clare şi pline de umor

sursa: divin.ro

 

cele-cinci-limbaje-de-iubire-ale-copiilor-reikicenter.roFiecare copil, ca de altfel fiecare adult, îşi exprimă şi receptează cel mai bine iubirea într‑un limbaj propriu. Oricât de mult ar fi iubiţi de părinţi, copiii nu ştiu acest lucru de la sine. De aceea este foarte important ca părinţii să descopere şi să înveţe principalul limbaj de iubire al copiilor lor.

Prin intermediul unuia dintre cele cinci limbaje de iubire, specific copilului dumneavoastră – timpul acordat, cuvintele de încurajare, darurile, serviciile sau mângâierile fizice –, îi veţi putea transmite în mod eficient şi necondiţionat sentimente de respect, afecţiune şi implicare totală, care vor avea o mare rezonanţă în sufletul său.

sursa: curteaveche.ro

Iti place acest Articol? Share it!