joi 18 aprilie 2019,
REIKI CENTER Oradea

Matrix Energetics

matrix

sau Matricea energetica

Pentru Dr. Bartlett fondatorul acestui sistem, cea mai mare dorință a fost de a dezvolta un sistem universal din care toată lumea ar putea învăţa şi pe care toată lumea l-ar putea aplica în viaţa de zi cu zi, un sistem adresat nu numai unui grup select de oameni, un sistem adresat tuturor! Nu numai profesioniştilor anumitor tehnici de vindecare, dar și persoanelor fără nici un fel de experienţă anterioară!

Acest sistem este conceput pentru a genera schimbări concrete şi verificabile, şi pot fi predate ca orice altă disciplină. Matricea Energetică – MATRIX ENERGETICS, oferă o nouă stare de spirit, un nou mod de a vedea lumea, de a observa posibilităţi evidente care pot aduce o schimbare conștientă. Matricea Energetică oferă o nouă conştientizare şi o putere reînnoită personale care vor să obțină transformare și vindecare.

Potrivit fizicienii moderni, realitatea este făcută din vibraţii şi de valuri de energie care crează lumină şi informaţie. Am ales cuvântul “matrice”, pentru că atunci când facem acest lucru, totul intră într-un domeniu unic, morphic. Puteţi să-l imaginați ca o reţea de centre de informare în care putem intra pentru a crea modificări utile în viata noastă. În acest sens, mintea rațională câștigă timp pentru a accepta schimbarea, în timp ce investighează ştiinţa din spatele “magiei”.

Când oamenii experimenteză şi observă schimbarile fizice care au loc rapid cu ajutorul Matricei Energetice, pot accepta necondiţionat noile posibilităţi care se deschid în faţa lor şi să să transforme în realitate.

De aceea, mulţi oameni spun că aceste cursuri le-a schimbat vieţile. În procesul Matricei Energetice, vin să obțină noi posibilităţi și experiențe personale.

Matricea Energetică este arta practică de transformare care va aduce schimbări concrete, vă permite să accesaţi gradului de conştientizare a ceea ce sunteţi cu adevărat, şi anume, ființa prin care curge energia care a creat lumea.

Dr. Richard Bartlett, autor al Matricei Energetice, generator de schimbări imediate şi miraculoase, a dezvoltat o tehnologie separată de prejudiciul unui univers aparent “solid” şi ne conduce la ideea de a accepta că întregul nostru potenţial poate fi transformat.

O notă pentru practicienii sau aspiranții Matricei Energetice este un sistem puternic, un sistem propriu, care poate fi folosit in combinație cu alte discipline, cum ar fi masajul corporal, masajul chiropractic, acupunctura și alte metode de vindecare, tradiţionale şi moderne.

Iti place acest Articol? Share it!