duminică 18 noiembrie 2018,
REIKI CENTER Oradea

Meditatie video pentru activarea chakrelor

Meditatie video pentru activarea chakrelor

Pentru cei care sunt curiosi si nu stiu cum functioneaza aceasta , deoarece nu am gasit nicio informatie referitoare la subiect, va voi spune cum am facut eu. Si a functionat fantastic. In caz ca, cuiva nu-i functioneaza asa cum voi descrie mai jos va trebui sa gaseasca singur o alta solutie.

Deci, m-am  asezat comod intr-un scaun in fata laptopului, mi-am golit mintea de (dar asta se va intampla in mod natural oricum daca vei fi atent si concentrat la ecran), apoi am pornit filmuletele pe rand, unul dupa celalalt. Senzatiile pe care le-am simtit au fost destul de puternice, cred ca ar fi bine pentru cei care nu sunt familiarizati cu chakrele, ma refer la pozitia si culorile lor, ar trebui sa se documenteze inainte de a incepe fiecare filmuet, mai exact, unde este pozitionata chakra respectiva si ce culoare are.

Am spus asta pentru ca sa va descriu intregul proces pe care l-am facut. Pe urma, in timpul vizionarii ma concentram la locul unde era pozitionata chakra aferenta filmuletului la care ma uitam. Filmuletele sunt in ordine numerica exact ca si cum sunt pozitionate chakrele in uman, deci puteti sa le vizionati in ordinea in care sunt.

Senzatiile pe care le-am simtit eu au fost destul de puternice, mai exact am simtit locul unde era chakra, am simtit energia din chakra respectiva, la unele m-a luat cu transpiratii si caldura destul de puternica, iar la altele cum ar fi chakra 6 am simtit ceva de genul casi cum mi-ar arde pielea, iar la chakra 7 am simtit o amorteala si usoara presiune pe crestetul capului. Inainte sa postez aceste filmulete le-am dat unor prieteni sa le testeze si ei si mi-au descris senzatii puternice asemanatoare cu ce am simtit eu, dar asta nu inseamna ca fiecare va trebui sa aiba aceleasi senzatii, pentru ca fiecare om este diferit.

ATENTIE: Daca cineva se simte rau sau are senzatii neplacute il sfatuiesc sa intrerupa vizionarea imediat!!!

 

Iti place acest Articol? Share it!

Despre Autor

Lasa un comentariu