duminică 18 noiembrie 2018,
REIKI CENTER Oradea

Protectia impotriva atacurilor PSI

Protectia impotriva atacurilor PSI

Decartes : ”Exista in mintea noastra idei innascute pe care se intemeiaza deductia, idei adventice care sunt capatate prin activitatea simturilor si idei factice pe care le construieste mintea cu ajutorul inchipuirii.”

Manipularea sau atacul energetic de orice fel se bazeaza pe denaturarea adevarului, incalcarea liberului arbitru, spargerea mecanismelor de protectie ale unei persoane in scopul inducerii de sugestii, programe subliminale cu ecou direct in subcostientul subiectului (victimei atacului PSI).

Magia, deochiul, descantecul, atacurile energetice, vampirismul energetic, mesajele subliminale, hipnoza in masa fac parte din aceeasi categorie de fenomene ce implica manipularea energiei in diverse scopuri. Intentia care sta la baza acestor actiuni este cea care face diferenta.

Pentru a se manifesta orice informatie are nevoie de suport energetic. Nu mai este o noutate faptul ca totul este ce vibreaza pe diferite nivele de frecventa. Materia este cea mai densa forma de din , frecventa mica la care vibreaza aceasta determinand densitatea expresiei sale ca materie.

Gandul este energie, el contine informatii organizate intr-un algortim ce produce efecte in campul electromagnetic planetar. Gandul are forma, culoare, continut (program informational), frecventa si deci este o entitate vie.

Proiectiile mentale pot fi: forme-gand, spatii informate, stringuri (legaturi, corzi) etc. Ele pot fi voluntare dirijate) sau involuntare (inconstiente, emise radial). Totalitatea proiectiilor mentale creaza mentalul colectiv planetar in care ne scaladam cu totii, practic intr-un ocean de iradiere telepatica permanenta.

In acest camp electromegnetic totul se inregistreaza si totul se cuantifica. Fiecare persoana are o amprenta personala PSI, o vibratie unica, o matrice psiho-energo-informationala ce insumeaza toate fenomenele de emisie si receptie (ganduri, actiuni, , bagaj ancestral) si orice poate accesa informatii din acest camp cuantic.

 este un instrument viu al mintii Spiritului intrupat. Informatiile mentale, precum si cele senzitive sunt preluate si transmise centrului de comanda, prin reteaua neuro-senzitiva. Toate aceste informatii ajung la sub forma de imagini , ganduri, , forme arhetipale etc. Orice fiinta are capacitatea de a sesiza si decodifica informatiile din mediu , in functie de gradul de si constientizare.

Atacul PSI este o metoda invaziva de programare menita sa functioneze impotriva cuiva prin incalcarea liberului arbitru. Reusita acestui atac depinde de puterea de concentrare a agresorului, puterea de viziualizare, intentia, proiectia mentala si mai ales incarcatura emotionala (furia, ura). Este clar ca un gand negativ va genera o energie distructiva.

Frica, necunoasterea adevarului, confuzia, agresivitatea sporesc puterea atacului energetic !

Forme de protectie: constientizarea, aflarea adevarului, capacitatea de discernamant, trezirea spirituala, autocunoasterea, intuitia, taierea stringurilor, curatarea energetica, protectia, autotratamentul, devierea energiilor informate negativ, purificarea (ridicarea vibratiei), modificarea amprentei PSI prin diverse procedee, pot contracara atacurile PSI.

sursa: ralucabogdana.wordpress.com

Iti place acest Articol? Share it!

Despre Autor

Lasa un comentariu