duminică 18 noiembrie 2018,
REIKI CENTER Oradea

Secretele medicinei alternative – Villas Bela

Secretele medicinei alternative – Villas Bela

Pentru cine nu stie cine e voi scrie cateva cuvinte despre domnia sa. este un adevarat promotor al metodelor de terapie alternativa. Acesta, ca de altfel multi alti terapeuti a inceput ca si practicant iar mai apoi maestru Reiki. Acesta  stapaneste acum mai multe sisteme de medicina alternativa. Tehnicile de medicina alternativa le-a invatat de la diferite culturi stravechi de pe toate continentele lumii, iar de cativa ani incoace  viziteaza neincetat toate orasele importante din Ungaria si Transilvania tinand seminarii si cursuri de terapii alternative.

Spre onoarea mea, l-am cunoscut in toamna anului 2013 la un seminar tinut la Oradea, unde i-am cerut si permisiunea de a posta materialul de mai jos (pe YouTube si pe site-ul meu www.reikicenter.ro), material pe care l-am titrat chiar eu pentru a putea fi vizualizat si inteles si de romanii care nu cunosc limba maghiara.

In acest seminar, Villas Bela explica cat se poate de clar cum functioneaza lucrurile, cum ne influenteaza gandurile integritatea sanatatii in bine sau rau si cum putem influenta energiile pentru bunastarea noastra, atat din punct de vedere medical cat si material.

Sper sa va fie de folos, si sa va gasiti anumite raspunsuri pe care le cautati.

Vizionare placuta!

 

Iti place acest Articol? Share it!

Despre Autor

2 Comentarii

 1. Eli 11 noiembrie 2014 la 7:08 pm

  Prezentarea nu are subtitrat in romana ? la mine nu se apare nimic

  • DGF 11 noiembrie 2014 la 11:11 am

   Sarutmana, am verificat daca sunt probleme cu titrarea. Nu este nici o problema, titrarea in romaneste functioneaza normal. Va trebui insa sa o accesati ca sa porneasca. In ecranul unde apare Villas Bela, in partea dreapta jos, aveti mai multe simboluri, va trebui sa puneti mouse-ul pe al doilea simbol (este un dreptungi intre un ceas si o roata zimtata) dupa ce ati pus mouse-ul pe acel dreptunghi va apare scris: „Subtitrai”, dati un click pe acel dreptungi si va porni titrarea.
   O zi buna!

Lasa un comentariu