joi 18 aprilie 2019,
REIKI CENTER Oradea

T R S

terapia-raspunsului-spiritual-trs-reikicenter.ro

Ce este Terapia Raspunsului Spiritual (TRS) ?

TRS este un sistem gandit pentru a realiza vindecarea spirituala indepartatnd toate blocajele din calea vindecarii mentale, emotionale si fizice.

TRS are scopul sa-i faca pe oameni sa constientizeze natura lor spirituala si sa realizeze o legatuta intima cu Sinele Superior, ca sa poata fi identificate si apoi curatate toate energiile discordante, aducand armonie, sanatate, fericire si prosperitate la toate nivelele de exprimare prin conexiune spirituala.

Toate aceste energii discordante sunt rezultatul unor programe creeate de energiile emotionale cu care ne incarcam prin judecata. Ele pot fi atat din viata actuala cat si din alte vieti. Daca aceste energii nu sunt indepartate devin parte a inregistrarilor din Cronica Akasha sub forma de programe, care mai apoi vor fi descarcate in fiecare viata, “lovindu-ne” de ele din nou si din nou pana cand intr-o zi ele vor fi curatate sau indepartate intr-un fel sau altul. Pe langa aceste programe mai purtam si altele, preprogramate care au legatura directa cu misiunea individuala a fiecarei persoane in parte in aceasta viata.

Ca sa intelegem mai bine cum functioneaza programele, ganditi-va ca ceea ce conteaza in definitiv nu este ceea ce ti se intampla ci energia pe care o creezi in clipa in care ti se intampla de exemplu o neplacere, aceasta energie creata ramane inregistrata si prezenta cu noi pana cand este curatata sau inlocuita, asadar mintea umana prin ganduri creeaza energie, tipul energiei fiind rezultatul “calitatii” gandurilor. TRS isi propune sa efectueze aceste “curatari” sau “inlocuiri” ale energiilor discordante, care daca nu sunt efectuate se pot transforma din anumite neplaceri pana la boli grave facandu-ne viata un calvar.

Cum face TRS acest luncru, adica curatarea? Relativ simplu, se numeste munca de cercetare prin contact constient cu Sinele Superior cu ajutorul unui pendul si ale unor tabele pentru identificarea programelor si energiilor discordante, de exemplu cercetarea se duce pe firul energiei discordante din prezent pana la momentul producerii ei, fie asta chiar si cu nenumarate vieti in urma, nu are importanta cand, dupa care tot cu ajutorul Sinelui Superior se va face curatarea.  Important este faptul ca acest sistem are “stiinta” sa ajunga exact acolo unde si exact atunci cand s-a produs aceasta energie, ca mai apoi sa poate fi curatata. “Ceea ce este sus este si jos”, iar aceasta poate fi tradus ca in functie de tipul programelor si energilor cu care suntem incarcati la nivel superior vom fi incarcati si la nivel fizic, TRS se ocupa de curatarea energetica care va avea efect direct asupra corpului fizic, iar odata curatate energiile se poate porni procesul de vindecare mentala, emotionala si fizica, deci acest sistem nu functioneaza ca instrument de diagnosticare sau prescriere medicala.

Scurt Istoric al Terapiei Raspunsului Spiritual

Totul a inceput in 1985 atunci cand Dr. Clark Cameron si sotia sa Sharon i-a prezentat lui Robert E. Detzler, pastor la o biserica pe vremea aceea, Terapia cu raspuns folosita de Cameron cu ajutorul unui pendul pentru a cauta si corecta ariile din subconstientul pacientilor sai. Cameron a aflat despre aceste terapii de la Davis Cheek si Leslie LeCron, care spuneau ca raspunsul ideomotor este extrem de valoros pentru localizarea mesajelor ascunse care provoaca probleme in viata de  zi cu zi, fiind un semnal fizic, facut de subconstient ocolind mintea constienta. Rezultatele lui Cameron in vindecari si vieti schimbate i-au trezit interesul lui Detzler care a inceput sa se orienteze din ce in ce mai mult spre acest sistem imbunatatindu-l prin adaugarea unor aspecte spirituale, folosind aceasta metoda drept munca de consiliere in biserica sa, obtinand rezultate remarcabile, pentru ca mai tarziu in 1989, sa renunte la biserica dedicandu-se in intregime Terapiei Raspunsului Spiritual, iar in mai 1991 iregistrand oficial Asociatia Raspunsului Spiritual – Spiritual Response Association, care pana in 1991 a inregistrat circa 500 de cursanti pe intreg terotoriul SUA. De atunci fenomenul s-a extins pe toate continentele, in 2010 asociatia avand la nivel mondial in jur de 130 de instructori si aproximativ 90 de consilieri autorizati, numarul lor marindu-se de la an la an.

Am scris abia acum despre acest sistem nou in Romania pentru ca inafara de faptul ca stiam ca are efect rapid, practic nu stiam nimic despre el pana mai de curand cand am absolvit cursul pentru nivelul intai, dupa acest curs fiind in masura sa vorbesc si in cunostinta de cauza. Spuneam ca stiam de ceva vreme ca functioneaza pentru ca, cu ajutorul acestui sistem m-am vindecat de o grava si incurabila boala de care am suferit pana la inceputul anului 2012. Acest sistem este deosebit de complex consultantul TRS fiind capabil sa primeasca informatii de mare acuratete incepand de la felul energiilor si tipul programelor pana la chestiuni legate de nutritie, diete si sanatate corporala, sugerand excese sau lipsuri  de anumite substante esentiale (vitaminele sau mineralele), ori alte substante vitale pentru corpul fizic mergand pana la identificarea unui anumit produs sau terapie de care poate avea nevoie corpul fizic.

La ora actuala sistemul TRS s-a raspandit in intreaga lume, dupa SUA tarile unde s-a raspandit cel mai mult sunt Canada, Venezuela si Ungaria, cea din urma fiind pe primul loc in Europa. De asemenea exista instructori si consultanti TRS in mai toate tarile importante din America centrala si de sud, in Europa sau Asia. Pentru cei curiosi sa afle mai multe despre acest sistem am atasat in continuare adresa paginii oficiale  a Asociatiei Raspunsului Spiritual – “Spiritual Response Association” aici: www.spiritualresponse.com

Deci in curand pe langa terapie si cursuri Usui/Tibetan Reiki voi sta la dispozitia celor interesati si cu noul sistem,  Terapia Raspunsui Spiritual, pentru mai multe informatii ma puteti contacta la rubrica contact de pe site-ul acesta aici: www.reikicenter.ro

Iti place acest Articol? Share it!