joi 18 aprilie 2019,
REIKI CENTER Oradea

Sedinte si programari

TERAPIA-RASPUNSLUI-SPIRITUAL-reikicenter.ro

Incepand de azi ofer oficial sedinte de Treapia raspunsului spiritual, ca si practicant, datorita absolvirii celui de-al doilea nivel al acestui sistem respectiv cel avansat.

O sedinta de T.R.S. poate dura de la cateva zeci de minute pana la 1,5 – 2 ore maxim pentru ca este epuizant atat pentru consultantul T.R.S. cat si pentru pacient datorita  volumului mare de informatii noi pe care trebuie sa-l asimileze si sa-l constientizeze  intr-o proportie destul de insemnata, pe de o parte, iar pe de alta parte din punctul de vedere al practicantului sau consultantului T.R.S. este epuizant deoarece el intreprinde o munca de cercetare complexa la care trebuie sa participe activ  depinzand de aceasta acuratetea raspunsurilor primite si implicit calitatea si cantitatea curatirilor erengetice efectuate in timpul terapiei, care mai apoi vor avea efect si pe plan fizic.

Uneori, sedintele de T.R.S.  trebuie  sustinute si urmate si de alte terapii pe plan fizic. Acestea  pot fi sisteme de terapie alternativa sau naturiste, in functie de particularitatile problemelor fiecaruia. Ca sa va faceti o idee despre ce poate fi vorba in aceasta “interventie” ganditi-va ca este posibil ca  o persoana aiba nevoie pe langa T.R.S. si de un tratament cu vitamine sau minerale, o dieta personalizata sau terapii alternative cum ar fi Terapia florala Bach, Reiki etc.

Pe langa toate acestea si nu in ultimul rand trebuie sa subliniez ca pentru a beneficia la nivel maxim de T.R.S. si ca efectele sa fie indelungate este nevoie de fapt ca si in oricare alt sistem de vindecare alternativa de dorinta de schimbare a celui aflat in suferinta. In caz contrar, se creeaza din nou premizele reinstaurarii unei boli, stari sau situatii, reluandu-se totul de la capat. De exemplu haideti sa luam cazul unei boli. Boala este rezultatul unei vieti dezechilibrate sau poate fi un program al Sufletului pentru viata actuala, program care poate fi prestabilit de catre  Suflet sau Sinele Superior pentru ca sa experimentezi si implicit sa poti evolua, sau poate fi si rezultatul unor energii discordante pe care le “mostenesti” din alte vieti. Aceste energii pot creea dezechilibre la nivel energetic care mai apoi se pot manifesta in corpul fizic sub forma de boala. Odata ajuns la un terapeut, acesta poate sa restabileasca echilibrul perfect al corpului fizic prin inlocuirea programelor si a energiilor discordante cu ajutorul specific sistemelor de terapie elternativa, insa odata iesit pe usa cabinetului durata efectelor benefice va fi in functie de cum va trai si ce schibari va face persoana respectiva in viata sa incepand din acel moment inainte. Binenteles ca “pacientul” va primi de la terapeut pentru ghidare un set de instructiuni specifice problemelor sale, insa cum am spus mai sus, cu riscul de a ma repeta restul va depinde de “pacient”.

Pentru T.R.S. va rog sa accesati pagina “Contact” de pe site-ul meu: www.reikicenter.ro sau printr-un simplu click aici unde pentru programare veti gasi numerele mele de telefon, sau completand un formular veti putea sa va programati  prin e-mail.

Dunca Gheoghe 03.06.2013

Iti place acest Articol? Share it!