joi 18 aprilie 2019,
REIKI CENTER Oradea

Tratament naturist detoxifiant si revigorant cu Tinctura de fructe de soc

Tratament naturist detoxifiant si revigorant cu Tinctura de fructe de soc
  • Prezentare produs: tinctura flacon 500ml ptr.30 zile.
  • Ingrediente: extract hidroalcoolic din fructe de soc. 
  • Indicat in: DETOXIFIERE; OBEZITATE; ACNEE; ECZEMA ALERGICĂ; PSORIAZIS; CONSTIPAŢIE; TULBURĂRI HORMONALE;CHISTURI;TUMORI;scade tensiunea . 
  • Mod de administrare

OBEZITATEse face o cură de lungă durată.In prima zi se ia o linguriţă la ora 18;a doua zi se i-au două linguriţe la aceeaşi ora s.a.m.d. pana in ziua a şaptea, cînd se ajunge la 7 linguriţe luate odată. Se menţine această doza timp de 30 zile. Dozele progresive se i-au pentru a nu crea un şoc tranzitului intestinal,care va fi foarte multaccelerat,la fel ca şi diureza şi procesele de eliminare per ansamblu.
Acnee; Eczema alergicae ia o linguriţă de tinctură de fructe de soc in jumătate de pahar cu ceai depurativ, de 3 ori pe zi inainte de masa.Tratamentul se face minimum 3 luni.Pentru ca procesele de detoxifiere să fie complete, se elimină din alimentaţie carnea, zahărul şi produsele cu aditivi alimentari (fiert ,fara prageli).
Psoriazis,boli de piele gravese face o cură de 30 de zile cu tinctura de boabe de soc, administrate in doze progresive, de la 1 la 7 linguriţe zilnic, ca si la obezitatea.Este un drastic care va accelera foarte mult procesele de detoxifiere.
Constipatie,cronicase face cura specificată ca la obezitate .De intretinere 1 lingurita
Tulburări hormonalecura de lungă durată cu tinctura de fructe de soc are efecte excepţionale mai ales in cazul afecţiunilor endocrine care apar corelat cu tratamentul medicamentos alopat abuziv.Se ia -1 linguriţă de tinctură diluată in jumatate de pahar cu (50ml) dimineaţa, pe nemîncate, şi aceeasi doză seara.Încazul chistului ovarian şi al ovarelor polichistice, fibronul uterin şi mastozei, în special atunci cînd aceasta sunt asociate cu constipaţia, acest tratament are o eficienţă, excepţională, mai ales dacă este asociat cu cura cu ceai de Măru lupului (spălături cu irigatorul.

  • Se fac cure de 2-4-6- luni pe an cu pauza de 10 zile intre cure.
  • Comenzi la tel: 0723-344-981 si 0771-327-716

Iti place acest Articol? Share it!

Despre Autor

Lasa un comentariu